De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Wespen weren in Drachten

Iedereen heeft het weleens meegemaakt: net wanneer u een flinke hap van uw ijs wilt nemen, ziet u dat er een wesp op zit. Voorzichtigheid is dan geboden, omdat zo’n beestje vlug steekt. Het is een vervelende situatie, maar de aanwezigheid van enkele wespen is in de zomer niet te voorkomen. Gaat het echter om grote aantallen van dit insect? Dan is het een ander geval: u heeft te maken met een wespenplaag. In zo’n situatie moet en kan de overlast actief aangepakt worden. Zoekt u een specialist die dit voor u kan verzorgen? In de regio Drachten staat de door ons aangedragen professional voor u klaar.

Succesvol wespen bestrijden

Wie kampt met grote aantallen wespen heeft meestal te maken met een wespennest in de nabije omgeving. Door dit nest te verwijderen wordt de hinder weggenomen. We raden u aan om dit niet zelf te doen. De wesp is een agressief roofdiertje en u wilt voorkomen dat deze insecten zich tegen u keren. Een professional heeft deze klus al vaak verzorgd en beschikt over de juiste kleding en hulpmiddelen. Voor een vlugge en veilige oplossing kunt u daarom het best bij een expert aankloppen. In en om Drachten regelen wij dit met plezier voor u. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op, we helpen u graag!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.