De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Kakkerlakken bestrijden in Drachten

Kakkerlakken: het zijn beestjes waar je niet zonder slag of stoot van afkomt. De insecten zijn resistent voor veel soorten gif en hun overlast is daarom lastig te bestrijden. Heeft u al van alles aangeschaft in een doe-het-zelfzaak, maar hebben deze producten niet het gewenste effect? Dan is het tijd om het bestrijden uit handen te geven aan een professional. In de regio Drachten is de door ons aangedragen professional de specialist die de overlast voor u verhelpt. Niet alleen hebben wij veel ervaring in het weren van deze plaagdieren, ook beschikken wij over een zeer uitgebreide selectie aan bestrijdingsmiddelen en -apparatuur. U kunt er bij ons op vertrouwen dat de plaag wordt gestopt!

Kakkerlakken in huis of bedrijf?

Een kakkerlak is een alleseter maar is vooral geïnteresseerd in voedsel, vet, vuil en vocht. Keukens zijn daarom ideale verblijfplaatsen en dat is de reden dat ze daar in woningen en bedrijven vaak worden aangetroffen. Door het fornuis vetvrij te houden, kruimels meteen op te ruimen en voedsel goed af te sluiten maakt u het de kakkerlakken al een stuk moeilijker. Ook het regelmatig luchten van uw woning of bedrijfspand is belangrijk, omdat dit ongedierte niet van tocht houdt.

Wilt u meer advies van een ervaren expert? Of wilt u ons inschakelen voor kakkerlakken bestrijden? Neem dan vooral contact met ons op. In Drachten en omstreken staan we voor u klaar!