De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Muggen zorgen voor veel overlast. Vaak zijn het niet eens de jeukende bulten die voor de grootste irritatie zorgen, maar het gezoem dat u uit uw slaap houdt. Vliegen gaan altijd precies op een plekje zitten dat u niet uitkomt en halen u uit uw concentratie. Enkele exemplaren van dit soort ongedierte zijn niet te voorkomen. Maar kampt u met grote hoeveelheden muggen, vliegen en rioolvliegjes? Dan is daar zeker iets aan te doen. In de regio Drachten zorgt de door ons aangedragen professional voor deskundige en duurzame bestrijding. Voor snelle service bent u bij ons aan het juiste adres!

Rioolvliegjes, motmuggen of latrinevliegjes?

Hoe u ze ook noemt, het gaat om hetzelfde insect. Normaal gesproken leven deze vliegjes in de riolering. Als u ze daarbuiten aantreft, duidt dat meestal op rioollekkage. Ze hebben de buizen dan kunnen verlaten door een breuk of scheurtje en nemen daarbij allerlei bacteriƫn mee. De rioolvliegjes planten zich vlug voort, waardoor u al snel te maken heeft met grote aantallen van deze beestjes in huis. Om de overlast van de rioollekkage en de motmuggen te beperken is het belangrijk om zo vlug mogelijk actie te ondernemen. Onze medewerkers helpen u graag van de problemen af.

Neem contact met ons op in Drachten

Meer weten? Neem dan eens contact met ons op. Bel ons op het nummer 0800 255 3733, of vul ons contactformulier in. In Drachten en omstreken kunt u op ons rekenen voor al uw klussen op het gebied van muggen, vliegen en rioolvliegjes!