Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een ongediertebestrijding maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een ongediertebestrijding die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de ongediertebestrijding, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de ongediertebestrijding en helpen u graag weer verder!

Steenmarters stoppen in Drachten

Geknaag aan de bekabeling van uw auto, geluidsoverlast op zolder of vernielingen in de schuur: steenmarters kunnen u heel wat overlast opleveren. De steenmarter bestrijden is echter niet toegestaan. Het is namelijk een beschermde diersoort. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden. Een professionele ongediertebestrijder kan u hiermee goed van dienst zijn. In de regio Drachten helpt de door ons aangedragen professional u met plezier van de steenmarters af.

De steenmarter verjagen

Het vangen of doden van dit plaagdier is vanwege zijn beschermde status verboden. Steenmarters werden in de vorige eeuw namelijk met uitsterven bedreigd, omdat er vanwege de mooie vacht veel op het beestje werd gejaagd. De bescherming blijkt succesvol, want tegenwoordig zijn er weer vele exemplaren in ons land te vinden. De keerzijde is dat de overlast van deze beestjes in de afgelopen jaren sterk is toegenomen. Door de steenmarter te verjagen kunnen de problemen toch verholpen worden. Hierbij gaat het om maatwerk: welke aanpak voor succes zorgt, verschilt per situatie. Onze medewerkers hebben hier veel ervaring in en verzorgen het verjagen graag voor u.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze aanpak? Wilt u inzicht in de te verwachten kosten? Of wilt u ons meteen inschakelen? In al deze gevallen kunt u contact met ons opnemen. Bel ons op het telefoonnummer 085 - 106 1600, of vul ons contactformulier in. Als specialist in steenmarters weren kunt u in en om Drachten altijd bij ons terecht!