Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een ongediertebestrijding maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een ongediertebestrijding die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de ongediertebestrijding, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de ongediertebestrijding en helpen u graag weer verder!

Muizen en ratten in Drachten

Een ratten- of muizenplaag: daar zit niemand op te wachten. Deze plaagdieren knagen aan alles wat ze tegenkomen: van kabels tot meubels tot voedsel. Ze kunnen allerlei ziekten verspreiden en zorgen voor geluids- en stankoverlast. Daarnaast zijn veel mensen bang voor deze diertjes. Vermoedt u dat u te maken heeft met muizen en ratten? Bestrijden kan lastig zijn, omdat dit ongedierte slim is en veel gevaar weet te vermijden. Wanneer het u zelf niet lukt om van het ongedierte af te komen, kunt u er altijd een professional bij halen. In de regio Drachten is dat de door ons aangedragen professional. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw woning of bedrijf snel weer rat- en muisvrij is.

Voorkom ratten en muizen in huis

Voorkomen is beter dan genezen, luidt een bekend spreekwoord niet voor niets. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor preventieve maatregelen. Wilt u overlast van muizen en ratten in uw woning of bedrijf vermijden? Vaak zijn enkele kleine aanpassingen al genoeg om de kans op deze beestjes in uw omgeving sterk te verkleinen. Wanneer u ons inschakelt, komen we eerst bij u langs om de situatie te bekijken. Aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u ons inschakelen voor preventie of bestrijding? Wanneer u ons contactformulier invult, hoort u vlug van ons. Ook kunt u ons meteen bereiken via het telefoonnummer 085 - 106 1600, we staan u graag te woord. In Drachten en omgeving staat uw specialist in muizen en ratten voor u klaar!