De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muizen en ratten in Drachten

Een ratten- of muizenplaag: daar zit niemand op te wachten. Deze plaagdieren knagen aan alles wat ze tegenkomen: van kabels tot meubels tot voedsel. Ze kunnen allerlei ziekten verspreiden en zorgen voor geluids- en stankoverlast. Daarnaast zijn veel mensen bang voor deze diertjes. Vermoedt u dat u te maken heeft met muizen en ratten? Bestrijden kan lastig zijn, omdat dit ongedierte slim is en veel gevaar weet te vermijden. Wanneer het u zelf niet lukt om van het ongedierte af te komen, kunt u er altijd een professional bij halen. In de regio Drachten is dat de door ons aangedragen professional. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw woning of bedrijf snel weer rat- en muisvrij is.

Voorkom ratten en muizen in huis

Voorkomen is beter dan genezen, luidt een bekend spreekwoord niet voor niets. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor preventieve maatregelen. Wilt u overlast van muizen en ratten in uw woning of bedrijf vermijden? Vaak zijn enkele kleine aanpassingen al genoeg om de kans op deze beestjes in uw omgeving sterk te verkleinen. Wanneer u ons inschakelt, komen we eerst bij u langs om de situatie te bekijken. Aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u ons inschakelen voor preventie of bestrijding? Wanneer u ons contactformulier invult, hoort u vlug van ons. Ook kunt u ons meteen bereiken via het telefoonnummer 0800 255 3733, we staan u graag te woord. In Drachten en omgeving staat uw specialist in muizen en ratten voor u klaar!