De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Bedwantsen bestrijden in Drachten

Er is maar weinig dat zo fijn is als in een net verschoond bed stappen. Daartegenover staat dat een minder schoon bed de slaap niet bevordert. Daarom hebben veel mensen ook zo’n hekel aan bedwantsen. In tegenstelling tot muggen maken produceren deze beestjes weliswaar geen gezoem, maar ze laten wel bloedvlekjes op uw beddengoed achter of nemen zelfs hun intrek in uw matras. Dat zorgt voor onhygiĆ«nische situaties! Heeft u te maken met dit ongedierte en zoekt u een specialist in bedwantsen bestrijden? In Drachten en omgeving schakelt u hiervoor de door ons aangedragen professional in. Wij zorgen binnen no-time voor een frisse slaapsituatie.

Gaten en kieren dichten

Er zijn allerlei plaatsen waar bedwantsen zich op kunnen houden, maar meestal bevinden ze zich in de buurt van uw bed. Daar vinden deze nachtbeestjes namelijk hun voedsel: uw bloed. Ze nemen hun intrek in kleine gaten en kieren, in plinten, achter het behang of in uw matras. Om van de bedwantsen af te komen, is het belangrijk dat deze verblijfplaatsen worden aangepakt. Het is lastig om al deze plaatsen te vinden en geen enkele over te slaan. Dat is wel belangrijk, want anders kunnen de bedwantsen zich opnieuw verspreiden. We raden u daarom aan om voor grondige bestrijding te kiezen en er een specialist bij te halen. Onze medewerkers verzorgen dit met plezier voor u.

Meer weten over onze werkzaamheden, of ons meteen inschakelen? Bel ons dan op het telefoonnummer 0800 255 3733, of vul ons contactformulier in. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van bedwantsen bestrijden. In de regio Drachten kunt u altijd op ons rekenen!